Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Verfsystemen

Verfsystemen

Meest voorkomende verfsoorten

 

1-componenten lasprimer

 

2-componenten lasprimer

 

1-componenten zinkfosfaatprimer

 

2-componenten zinkfosfaatprimer

 

1-componenten lasprimer

 

Indien gewenst wordt het staal voorzien van een lasmenie. Deze shopprimer wordt dusdanig gespoten dat de lasbaarheid gegarandeerd blijft (circa 30 micron) Deze conserveringslaag wordt ook wel transportmenie genoemd, vanwege het feit dat er later nog een extra beschermlaag moet worden aangebracht. Het is een verflaag met een poreus karakter die dus uitdrukkelijk geen afsluitende werking heeft en slechts tijdelijk wordt toegepast voor de periode dat het materiaal onderweg is naar de klant.

 

2-componenten lasprimer

 

Vanwege de corrosiewerende werking van de tweecomponenten lasprimer op zinksilicaatbasis, wordt vooral in de scheepsbouw en de offshore steeds vaker hiervoor gekozen.
De voorgeschreven laagdikte van deze verfsoort, die wij in zowel roodbruin als in grijs spuiten, bedraagt slechts 18 micron.

 

Zinkfosfaatprimer

 

Voor de constructiebouw wordt meestal gekozen voor een zinkfosfaatprimer die wij ook in zowel één- als tweecomponenten uitvoering verspuiten in bijna alle gewenste RAL-kleuren.

 

Alle verfsoorten worden consequent aangebracht en verwerkt op de wijze zoals in het productinformatieblad wordt voorgeschreven. Het voert te ver om deze bladen integraal af te drukken.

 

De laagdikte van ons spuitwerk kunnen wij zowel nat als droog meten. Bij natte verf kunnen wij dit doen d.m.v. een ‘verfkam’ waarmee we op meerdere plaatsen de dikte controleren en indien nodig bijspuiten. De droge laagdikte wordt gemeten met een elektronische laagdiktemeter. Dit kunnen wij zelf doen voor onze eigen controle, maar indien gewenst ook uit laten voeren door onze verfleverancier die daarvan dan ook een officieel rapport opstelt. Ook de mogelijkheden van een glansgraadmeting vallen binnen de mogelijkheden bij een externe controle. Aan deze externe controles kunnen extra kosten verbonden zijn.

 

Andere verfsoorten zijn in overleg en op verzoek natuurlijk ook leverbaar!!